Ens n'han parlat Javier Celaya i José Antonio Cordón en intervencions molt interessants. En Jaume Carbonell ens ha ajudat a recordar de quina tradició d'innovació pedagògica venim i ens ha fet conscients que el més important és saber cap on volem anar, no només amb quins mitjans ho fem.
L'Àngels Sala, mestra de l'escola Germanes Bartomeu, de Mataró, ens ha explicat com treballen a la seva escola, en un entorn de diversitat, la competència informacional. L'hem aplaudit, i molt.
En Víctor Freixanes, editor, escriptor i professor de periodistes, en una intervenció brillant, al meu parer, ens ha fet veure que la discussió no ha de ser respecte del suport, sinó de la qualitat de la lectura.
I altres ponents, a d'altres grups, han plantejat reflexions tant o més interessants que aquestes.
Avui ens en tornem cap a Barcelona, amb més idees al cap i ganes renovades de treballar a les nostres escoles. Però també amb més amics i coneguts.
Perquè, què hem fet a les estones d'"esbarjo"? Mireu:
Façana de la catedral de Santiago de Compostela |
A l'interior, el Botafumeiro, immens encensari, es balanceja sobre els nostres caps |
I l'aroma de l'encens omple la catedral |
Aquesta és la part cultural. També hi ha hagut el moment de les tapes i els vins, però això ja no us ho explico...
Amb la Pau, en Lluís i en Joan, a El Gato Negro |
La foto és de la Pau. El ribeiro, de les dues |
Quines ganes que ens expliquis en primera persona tot el que has viscut aquests dies!
ResponEliminaI tant! té cara d'haver estat molt interessant! Enmig de tanta cosa digital, no heu trobat pas el Codex Calixtinus per algun raconet? Perquè ja deu fer gairebé mig any que va "volar" i era una joia... Reina
ResponEliminaOstres! Mariona ja ens ho explicaràs!
ResponElimina