dilluns, 17 de desembre del 2012

Ja hem pogut disposar dels 1000 € de Time Out



Finalment dissabte 15 de desembre vam anar a comprar llibres -i més- a les botigues amb més encant de Barcelona. Time Out ens havia demanat molt i molt que no ho gastéssim tot en una sola botiga.



Mireu què vam comprar:
A la botiga de plantes de Sants, "Hivernacle", un ficus benjamina per substituir el petit de la biblioteca, que ja no feia gaire goig, i una planta de Nadal de sobretaula: 
















Una maleta per l'activitat de les maletes viatgeres d'Infantil, a "Colorín Colorado", de Gràcia:

Un llibre a "La Parada", paradeta de llibres i fotografies que forma part del Mercat de l'Abaceria, a Gràcia:




I una joguina, un cotxe, que cal muntar, i funciona amb energia solar, per a l'aula de ciències, a "Olokuti", també de Gràcia:



Ens van quedar, per a comprar llibres a Casa Anita, 934€. 





La diferència fins als 1000€ la treurem del pressupost anual de biblioteca, i podrem complir el nostre compromís amb les persones que ens vau votar.
No ens van fer triar els llibres el mateix dissabte, de manera que ara tenim un fons a la llibreria per anar gastant. Trobareu moltíssimes novetats el dia 8 de gener, a l'exposició de la biblioteca, degudament registrades i folrades, juntament amb les que ens portin els Reis.
Un cop més, MOLTES GRÀCIES A TOTES LES FAMÍLIES, I ALS AMICS I AMIGUES QUE HEU FET POSSIBLE AQUEST SOMNI!

4 comentaris:

  1. Felicitats! Premi just i totalment merescut. Molt ben administrats aquests 1000.

    ResponElimina
  2. Moltes FELICITATS!!!
    que bé saber que vau guanyar el concurs. Quina al·legria!!! Vaig venir cap a final de novembre a visitar la vostra biblioteca, amb el grup que estem fent el Màster de Biblioteca escolar i Promoció de la lectura. Personalment em va encantar tot el que la Mariona ens va explicar i vaig trobar molt encertat i engrescadora l'idea del concurs. Genial!!! està clar que el premi era per a vosaltres. Allà on s'hi posa el cor tard o d'hora té la seva recompensa, oi?
    Enhorabona, doncs i fins un altre moment,
    Teresa

    ResponElimina
  3. Teresa,
    Moltes gràcies per la felicitació i per tot el que dius!
    Molt bon any
    Mariona

    ResponElimina