dilluns, 24 de novembre del 2008

Matilda, de Roald Dahl


Heu llegit "Matilda"? És un dels millors llibres de Roald Dahl. A la Matida li agrada molt llegir, però això als seus pares no els fa cap gràcia. A més, té uns poders extraordinaris que li permeten salvar la seva escola de les maldats de la directora. I ajudar la seva mestra, Miss Honey.
Les il·lustracios, com de costum de Quentin Black, encara fan el llibre més divertit.

Si voleu veure el trailer de la Matilda cliqueu aquí

4 comentaris:

Anònim ha dit...

aquest llibre no m'ha le llegit però he vist la pel.li i m'ha agradat moltísim però penso que els llibres ho expliquen millor.

Anònim ha dit...

Aquest llibre, “Matilda”, és tan guai que l‘he llegit tres vegades. També influeix que m’agradi Roald Dahl, el millor autor infantil, junt amb l’Elvira Lindo.
Per cert, parlant d’ella, Mariona, m’agradaria que algun dia parlessis sobre l’Elvira Lindo i recomanessis algun llibre d’en Manolito Gafotas, que a més a més d’agradar-me molt a mi, segur que agrada a molta més gent

Anònim ha dit...

Hola, sóc la Sílvia. Recomano aquest llibre a la gent que li agradi com escriu el Roal Dahl. Jo me'l vaig llegir a tercer. Es un llibre molt maco que tracta sobre una nena que els seus pares no li fan cas. Ella es super intel.ligent. Aleshores coneix una professora i es fan molt amigues. La professora explica a la Matilda la seva vida que és molt trista, passen aventures divertides amb la directora de l'escola que és molt dolenta, i no us diré res més perquè tingueu la sorpresa del final.

Anònim ha dit...

Ma agradat molt le llesit 10 vegades es divertidisim
rosalia montoro cosp
colegi ceip el sitjar linyola