dimarts, 6 d’abril del 2010

La comissió de biblioteca


Fa uns dies vau poder conèixer, en aquest bloc, dues mares de la comissió de biblioteca, l'Anna i la Carme, que explicaven contes als nens i nenes d'Oreneta i de Picot.

Avui us en presento quatre més, que he fotografiat quan estaven posades de ple a la feina.

En primer terme, la Marta i la Cristina, redactant la carta que convoca tothom, mestres, mares i pares també, a escriure poemes per Sant Jordi.

Darrera, l'Anna -una altra Anna- que és la responsable, des de fa anys, d'enganxar els teixells als lloms dels llibres de coneixements. I no exagero si us dic que n'ha fet i n'ha eganxat més de dos mil!

I al fons, folrant llibres, l'Elisabet. Ara s'acosta Sant Jordi i n'hem comprat molts. Això dóna feina, s'han de registrar, segellar, folrar...

No us penseu que ja les coneixeu a totes, encara no. En una altra ocasió us presentaré les que encara falten.

3 comentaris:

Montse ha dit...

Això si que és un equip.
Des de Lleida, moltes felicitats per la feina que estan fent!

Anònim ha dit...

Gràcies, Montse,
La veritat és que fem moltes coses: des de folrar llibres, fins a pensar activitats per Sant Jordi, a fer autoedició de contes dels pares i mares de l'escola, o revisar el catàleg (i gairebé ja ens comencem a atrevir a catalogar!). Però el més important és que, no només aprenem un munt de coses, sinó que ens ho passem molt i molt bé! Treballar amb la Mariona i l'escola Orlandai és una joia i un privilegi.
Reina (també de la comissió).

la bibliotecària ha dit...

El que és un privilegi és comptar aquestes vuit mares que formen la comissió de la biblioteca. No exagero si us dic que sóc la bibliotecària escolar més afortunada del món!