dissabte, 1 de maig del 2010

Regalem llibres!

Ara fa un any vam preguntar a tot el nostre alumnat de Primària si el dia de Sant Jordi havien rebut com a regal de la família algun llibre.
El resultat va ser que el 75% dels nens i nenes sí n'havien rebut. Ens va semblar un resultat que estava prou bé, però es podia millorar.

Enguany ho hem tornat a demanar, i aquí teniu el resultat, aquest cop per classes, des de segon de primària
N'hi ha per damunt del 75%, però n'hi ha per sota. La mitja ha baixat, és d'un 68%
D'aquí a un any ho tornarem a preguntar. Ens proposem arribar al 80% com a mitja de Primària? Ho podem aconseguir!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

I els Panteres, on eren?
De totes maneres, als que contesten que no, se'ls podria preguntar també si els han regalat un llibre en les darreres ocasions (Reis, aniversari, etc.). Alguns pares potser pensen que el pitjor dia per comprar llibres amb calma és Sant Jordi. Jo en compro per allò de la tradició, però n'hi ha com per posar-se nerviós. Reina

la bibliotecària ha dit...

Reina,
Les Panteres eren de colònies, és clar. Marsupilami també, però haviem recollit les dades abans.
Ara ja sé que Panteres és el grup de Primària que té el percentatge de llibres rebuts més alt: el 82% de nens i nenes n'ha tingut un, almenys.Això ens fa pujar la mitja fins al 70%!!!
De tota manera, estic d'acord amb tu que no n'hi ha prou de seguir les tradicions: llibres n'hauríem de comprar tot l'any.
A partir de la teva reflexió he recordat que tenia una enquesta preparada per penjar al bloc, fa dies. Mira-te-la. és la darrera entrada, bé, la de dilluns 10 de maig.
I gràcies pel teu comentari!

bru ha dit...

a veure si l'any que bé hos regalen més llibres a casa o entre els companys, tot hi que aquest any ja ens han regalat molts llibres

Júlia ha dit...

Els Marsupilamis s'han passat una mica peró són coses que passen .Va Marsupilamis demostreu que no gasteu tant!!!