diumenge, 21 de novembre del 2010

"El diari del Greg", al cine

Es tracta d'una adaptació del primer llibre, dirigida per Thor Freudenthal i interpretada per Zachary Gordon i Robert Capron.

Em sap greu dir-vos que la pel·lícula no és gaire bona. No passa de ser un film més sobre escoles i adolescents. Potser els millors moments són les animacions dels dibuixets originals d'en Jeff Kinney!


La filosofia de la pel·lícula és, això sí, la del llibre. Fer-se gran i passar de la Primària a la Secundària no és fàcil, sobretot si equivoques l'objectiu i el que pretens no és aprendre o fer amics, sinó ser el noi més popular de l'institut. En Greg és, com diu el títol original del llibre, "a wimpy kid", un noi covard. I les coses no li poden anar pitjor...

6 comentaris:

Paula R. ha dit...

A mi m'ha encantat! És molt divertida

Paula B. ha dit...

A mi m'ha fet bona pinta el trailer del"El diari del greg",
encara que no m'he llegit cap llibre d'ell.

Anònim ha dit...

me a gustado muxo el cuento i el video.

Fiona Cabot ha dit...

A mi m'ha agradat el llibre perque l'autor Jeff Kinney s'ha fixat en els detalls.
Ara, la pel·licula no és tan bona com el llibre, a la pel·licula hi ha coses que en el llibre no hi surten.

Lluc Segura ha dit...

Jo, m'he llegit el llibre i he vist la pel·lícula, m'ha agradat més el llibre, tot i que la pel·lícula està ben buscada encara que s'inventen coses que no surten al llibre... i que enpitjoren la pel·lícula...

Bruno, de Suricates ha dit...

A mi el Greg m’ha encantat perquè és un llibre que fa molta gràcia. També perquè aquest autor el trobo bastant bo. Ara em vull llegir l’últim, deu ser una xulada!