dimarts, 2 de novembre del 2010

Tintín, de nou al cinema

Aquest cop el film serà amb personatges de carn i ossos, dirigit per Steven Spielberg. D'entre tots els Tintins s'ha triat aquest, El secret de l'Unicorn, per fer-ne la versió cinematogràfica


La pel·lícula la veurem en 3D, i l'estan rodant amb la mateixa tècnica de captura del moviment que es va utilitzar a Avatar. S'estrenarà a finals del 2011.
Estic contenta que es faci aquest film i espero que tingui molt d'èxit, perquè potser servirà per recuperar la lectura de les aventures de Tintin. A la biblioteca tenim tots els llibres, però els nostres nens i nenes no els trien mai. No sé si els troben d'una estètica antiga, o bé s'han cansat de tant veure'ls. Però a la gent de la meva generació, que tant bé ho vam passar i tantes coses vam aprendre amb els personatges d'Hergé, ens sabia greu comprovar que els seus llibres no sortien de la prestatgeria. Tant de bo la pel·lícula ajudi a despertar l'interès pels Tintins!

3 comentaris:

julia armangue ha dit...

ai quina gracia jo no m'ho pensava que es faria un film i ademes amb t3d m'encanta ara em venen ganes de llegir tintins!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Jo trobo molt bé que facin les pelis del Tintin, peró no m'agrada tan que facin les pelis del Tintin amb 3D.
Jo no em llegeixo els cómics del Tintin perquè els tinc tots o casi tots a casa.
Isón molt xulos!!!!!

nerea 5è ha dit...

A mi també m'agrada que facin un
film de tintin estara molt bé