diumenge, 25 de setembre de 2011

Kerity, la casa dels contes

Coneixeu el conte En Nat i el secret de l'Esperança? El va publicar Baula, el 2010. Era un llibre fet a França per Anik le Ray i la prolífica il·lustradora Rebecca Dautremer.


Ara s'estrena a Barcelona l'adaptació en dibuixos animats, al cine Verdi, en català, amb el títol de Kerity, la casa dels contes. L'autora del film és Dominique Monféry.
És una història d'amor pels llibres i els seus personatges. I portada a la pantalla amb una animació molt més dolça i tranquil·la que la que els nens i nenes estan acostumats a veure. No us la perdeu.

Us deixo dos tràilers. El francès és més bonic, però en la versió en castellà us fareu més càrrec de l'argument de la pel·lícula5 comentaris:

Galderich ha dit...

Gràcies per la recomanació. Quan vas recomanar El llibre de Kells hi vam anar tota la família i ens ho vam passar d'allò més bé. Caldrà tornar-te a fer cas.

la bibliotecària ha dit...

Compte, ara no us feu massa il·lusions. La de Kells era molt bona! Aquesta està bé. I parla dels personatges dels contes clàssics. Però no li arriba a la sola de la sabata...

Anònim ha dit...

E anat a veure la peli i m an donat una carpeta de fitxes. Abebe

Als nens els donen una carpeta amb la fitxa de la pel·lícula i algunes activitats perquè vagin posant les fitxes de totes les pel·lícules que vegin. Com la llibreta de biblioteca ... però en videoteca. La pel·lícula ens ha agradat prou; els dibuixos queden molt bé en format pel·lícula. R.

la bibliotecària ha dit...

Em sembla que aquesta és la primera d'una sèrie de pel·lícules infantils de qualitat que el Verdi es proposa de fer enguany. Per això deuen donar la carpeta. És una bona iniciativa...

laia ha dit...

Avui diumenge 9 d'octubre hem anat a veure la pel.licula i ens ha agradat molt . A les noies de casa els ha agradat anar anomenant els personatges dels contes que hi sortien . Una bona tarda de diumenge....