divendres, 21 d’octubre del 2011

Més sobre les il·lustracions de Jordi Vila Delclòs

Tot just l'altre dia en parlàvem.
Avui m'agradaria mostrar-vos el comentari de la Laura, de la classe de Marsupilami, que ha llegit Paper de diari, d'aquest autor.
Les il·lustracions del conte són com un esbós.Hi ha moltes ombres i el traç té moltes línies que fan que el dibuix sigui més real. Les expressions dels dibuixos estan molt ben fetes, i es nota què volen dir. 
Els bassals són més brillants que la resta del dibuix. I els núvols són de diferents tons de blanc.

La Laura acompanya aquest comentari d'un dibuix fet per ella, reproduint-ne un d'en Jordi Vila. Ha utilitzat témperes, si no m'equivoco. El barquet és fet , de debò, de paper de diari, i enganxat al full:
Felicitem a la Laura pel seu treball, i a Jordi Vila Delclòs, per inspirar-lo.

5 comentaris:

Blanca ha dit...

Laura, quin treball més ben fet i quina il·lustració més bonica. Dilluns el buscaré a la cartellera de l'escola i, el dia que anem a la biblioteca, l'ensenyaré als Picot.
Et felicito!

Blanca

Anònim ha dit...

Moltes felicitats a la Laura! És un treball preciós i un comentari intel·ligent. Reina

Jordi Vila Delclòs ha dit...

Hola Laura, sóc el Jordi Vila Delclòs, i et volia dir que m´ha agradat molt el teu dibuix, i també el que has dit del llibre! Moltes gràcies!

Laura ha dit...

Hola i moltes gràcies a tots per les vostres felicitacions. Jordi m'han agradat molt les il·lustracions del llibre DIARI DE PAPER. Jo les vaig fer amb acuareles segurament com tu. Fins aviat.

Paulina ha dit...

Laura, el teu treball m’ha agradat molt perquè has fet una il·lustració molt bonica