dimarts, 25 d’octubre del 2011

Un Club de Lectura a l'escola?!

Doncs sí. Feia temps que a la comissió de biblioteca en parlàvem i, per fi, l'engeguem.
És un club de lectura dirigit a mares, pares i mestres.

Ens reunirem un cop al trimestre per a parlar d'un llibre. La primera sessió, a la qual esteu convidats, serà el dilluns, dia 12 de desembre, a les 7h., a la biblioteca de l'escola.
El llibre que hem triat és aquest:
És una narració epistolar que parla d'amistat i d'amor, de guerra i de dolor, del gust per la lectura... hi trobareu sentit de l'humor, ironia , i també tendresa. Què més voleu?

L'autora era amant de la literatura, bibliotecària, llibretera i editora. L'any 1976 va conèixer l'illa de Guernsey, que havia estat ocupada pels alemanys durant la Segona Guerra Mundial. Això li va inspirar el tema del llibre, l'acció del qual transcorre en aquesta illa.
Mary Anne Shaffer i Annie Barrow
Mary Ann Shaffer va morir el 2008 sense veure el llibre publicat. La seva neboda, Annie Barrows, va col·laborar en acabar-lo i editar-lo. No va escriure cap altre llibre que aquest.

La novel·la l'ha editat en català Ara llibres. És baratet i fàcil de trobar.
Animeu-vos a llegir-lo i a venir el dia 12 de desembre a parlar-ne. Hi haurà sopar, i el menú, naturalment, és... pastís de pela de patata!

5 comentaris:

Marta ha dit...

Impresionant! M'encanta la idea. Jo m'apunto!!
Aquest llibre és a l'escola?
Quines ganes!!

Anònim ha dit...

Aquesta entrada m'ha fet venir moltes ganes de llegir el llibre. Ja l'he demanat a la biblioteca... m'agradaria molt poder venir al club però no se si podrè.

la bibliotecària ha dit...

No, Marta, el llibre no és a l'escola. Però la majoria de mares de la comissió i jo mateixa el tenim i te'l podem deixar. Només l'has de demanar.

Lali ha dit...

M'el va deixar una amiga i aquest estiu vaig llegir el llibre...em va encantar! Quan aquest matí he vist que s'ha montat un club de lectura m'he dit: aquesta es la meva activitat!
No hi faltaré.

Anònim ha dit...

Ja he comprat el llibre i me'l començo a llegir avui, m'apunto al club,
Assumpta