dijous, 24 de novembre del 2011

Hugo, de Martin Scorsese

Una bona notícia: La invenció de l'Hugo Cabret, de Brian Selznick, aquest llibre que ens agradava tant, sobretot pels seus meravellosos dibuixos, ha estat portat al cine per Martin Scorsese.

La pel·lícula, com el llibre, és un homenatge a Georges Méliès, el gran mag dels inicis de la cinematografia. La crítica dels Estats Units ha aplaudit aquesta primera pel·lícula per al públic infantil de Scorsese, tot dient que és una declaració d'amor al cinema.
Ens agrada aquest cartell, que no sabem si serà el definitiu, perquè també ens sembla un homenatge al cinema clàssic: recordeu Harold Lloyd?










Aprofitem per recomanar-vos des d'aquí el llibre, si encara no l'heu llegit, i us deixem, com de costum,  el tràiler del film:

3 comentaris:

Marta ha dit...

Uou!!!!Mariona!! Jo el vull llegir!! Quines ganes!!! Té molt bona pinta! I t'haig de dir que m'encanta que el tràiler sigui en anglès!!Merci

Anònim ha dit...

Hola, de casualitat he arribat al bloc de la vostra escola. Estava buscant notícies sobre la pedagoga Marta Mata i mira quina sorpresa més agradable. L'he estat mirant amb atenció i m'ha agradat moltíssim.
Si algú de vosaltres encara no ha llegit aquest llibre de l'Hugo Cabret, li aconsello que no deixi de fer-ho; segur que us sorprendrà. Es molt original! A veure quan podrem veure la pel·lícula corresponent.
FELICITATS i un 2012 ben plàcid per a tothom!!!
Maria Nolla Borrell
Castellvell del Camp (Baix Camp)

la bibliotecària ha dit...

Moltes gràcies, Maria. També et desitgem molt bon any 2012! I estem contentes que t'hagi agrdat el nostre bloc!