dijous, 3 de novembre del 2011

"Trece hojas y una pluma sin tinta", d'André Govett

És el primer cop que presentem en aquest bloc un llibre de poemes que no és per a nens i nenes. Tenim un motiu de pes: l'ha escrit un ex-alumne de l'Orlandai. Li ha publicat l'editorial Stonberg, i la presentació s'ha fet avui, a la sala d'actes de l'escola, perquè ell ens ho va demanar. A l'acte ha parlat la Marga, com a darrera preofessora de llengua que va tenir, i també el seu editor, Jordi Castelló. L'André ha llegit una selecció de la seva obra, acompanyat per dos joves pianistes.
El llibre és un recull de vint-i-set poemes, que parlen d'amor i de desamor, de vida i d'esperança, encara que més de desesperança. Poesia romàntica, de sentiments i passions potents.












Signant un exemplar per a la biblioteca de l'escola
L'André va començar a escriure als catorze anys, i ara tot just en té disset. Ens alegrem moltíssim que hagi tingut aquesta oportunitat de publicar un llibre, i desitgem que no deixi mai d'escriure.

 
Companys i companyes de la calsse de Dracs

1 comentari:

Anònim ha dit...

Doncs moltes felicitats a l'André per aquesta publicació i a l'escola per fomentar la lectura i l'escriptura entre els alumnes! Reina