diumenge, 22 de gener del 2012

Llibres-joc

Els nens i nenes de Primària passen moltes estones a la biblioteca. De vegades llegint, però d'altres, i molt ben aprofitades, jugant.
Volem presentar-vos dues novetats que són llibres per a mirar i per a jugar:
L'un és El globus groc, de Charlotte Dematons, editat per Joventut. Imatges a doble plana, plenes de detalls, on cal cercar un globus groc, un cotxe blau i alguns personatges. Però, més enllà dels llibres tipus On és en Wally?, aquí hi tenim un viatge per tot el món a través d'unes il·lustracions de gran qualitat. És un àlbum per a petits i grans, que us farà passar estones molt agradables.
Si cliqueu la il·lustració podreu fer-ne un tastet, gràcies a la presentació de l'editorial:

L'altra nova adquisició és L'illa dels 160 errors, de Xavier Salomó i Meritxell Martí. Aquí trobem imatges aparellades, amb petites diferències, que cal cercar:
De nou, l'interès de l'obra no rau només en les estones de distracció que ens proporciona, sinó també en la riquesa de les il·lustracions. A més, hi ha protagonistes, argument i joc de pistes. Clicant damunt les planes del llibre podreu entrar al bloc de Xavier Salomó, i ell mateix us explicarà el seu contingut:
O bé us podeu entretenir amb el book-trailer de l'edició francesa:

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Els conec tots dos i us asseguro que són boníssims!

Paulina ha dit...

Qué guay, eh, això de posar un vídeo! I també divertit, no?