dissabte, 6 d’octubre del 2012

La llibreta de biblioteca, a la classe de segon

Sabeu que a segon de primària és quan els nens i nenes s'inicien en parlar del llibre que han llegit: tres o quatre l'expliquen a la resta dela classe i tothom, cada setmana, en parla per escrit, sempre amb un enfoc diferent, a proposta de la mestra. Acompanyen el text amb un dibuix, i així es va configurant la "llibreta de biblioteca".
Enguany les Llúdrigues ja han començat aquesta feina. Mireu com ho expliquen en el seu bloc. Us agradarà:


El dilluns 1 d’octubre a dos quarts de dotze les Llúdrigues hem entrat a la biblioteca de l’escola i ens hem trobat una gran sorpresa!!!

Hi havia una carta i un parell de regals. La carta la firmava la Ratota de la biblioteca i ens ha dit que està molt contenta perquè a partir d’ara podrem compartir mil contes i grans moments cada dilluns! 


Hem obert el regal i sabeu què hi hem trobat???




Ens ha regalat una carpeta i una llibreta a cadascú perquè poguem fer cada setmana el treball de biblioteca! Ens ha encantat! Durant aquesta setmana podrem decorar-les i fer la primera feina. El dilluns mateix vam poder triar el primer conte i el dilluns que ve  podrem ensenyar la feina feta a tota la classe (i a la Ratota que ja ens espera amb candeletes!!)




Quines ganes tenim d’estar i "disfrutar" a la biblioteca Marta Mata!!!!

3 comentaris:

Montse ha dit...

Quin regal tan bonic!
Quina "ratota" tan delicada.

Ho passaré a la meva companya Gabriela que conviu a la biblioteca amb la gent del cicle inicial i el grup de primer encara no té llibreta, que en el nostre cas és un Diari.

Una abraçada i moltes gràcies per ser-hi.

la bibliotecària ha dit...

Montse,
Sovint em miro els diaris dels nens i nenes de primer que tu mostres al bloc i m'agraden molt!
Mariona

Anònim ha dit...

M'agrada molt que les llúdrigues ja tinguin carpeta i llibre.
LLúdrigues!!! Guardeu sempre la llibreta jo encara la tinc i vaig a 6è. Em fa moltail.lusio quan la obro i dic que aquests dibuixos els vaig fer jo quan feia 2n.