dissabte, 27 de desembre del 2014

L'Olívia, la nostra porqueta preferida

Aquests dies, mentre esperem que els Reis d'Orient ens portin molts llibres nous, al mostrador de novetats hi viu l'Olívia:



Els llibres de l'Olívia són una creació de l'autor novaiorquès Ian Falconer que, curiosament, només s'ha dedicat a la literatura per a fer aquestes històries. 
Ens semblen molt recomanables per als primers lectors. L'Olívia és una porqueta plena d'energia, decidida i feliç, simpàtica i una mica rebel. Amb un sentit de l'humor desbordant i unes il·lustracions boníssimes del mateix Falconer, els llbres agraden a petits i grans.

Els editava fins fa poc Fondo de Cultura Económica, de Mèxic. Només dos, Olivia i la joguina perduda i L'Olivia salva el circ, els van traduir al català, però són títols exhaurits (sorprèn que un títol porti article davant del nom i l'altre no)

Ara ja podem trobar dues Olívies editades per Andana en català: L'Olivia i les princeses i L'Olivia prepara el Nadal. Aquesta editorial valenciana té el propòsit de traduir totes les Olívies. Ens n'alegrem, perque no coneixem encara aquests llibres...




















...i ens en morim de ganes.

Vegeu la promoció de l'Olivia i les princeses que fa Andana:


O entreu al web oficial de l'Olivia. Hi trobareu més informació, curts d'animació i jocs diversos: