dilluns, 3 d’agost de 2015

Summer Reading Challenge 2015Fa pocs dies vam parlar de la campanya d'estiu a favor de la lectura que el govern francès endega cada any als seu país:Avui us presentem una campanya estiuenca similar que es porta a terme des de fa uns anys al Regne Unit. Ells l'anomenen el Desafiament de Lectura d'Estiu:L'organitzen l'Agència de la Lectura -organisme oficial- i les biblioteques públiques angleses.
El Desafiament de Lectura d'Estiu, com dóna a entendre el seu nom, és un concurs (entenem que no és individual, sinó entre biblioteques). Qui hi vol participar s'inscriu a la biblioteca pública que té més a l'abast i es compromet a llegir sis llibres.
Hi ha altres formes d'involucrar-se en el Summer Reading Challenge. També s'organitzen "tres grans jocs" i una "recerca del tresor", vídeos que es poden descarregar  a les tauletes, i la possibilitat de compartir a Twitter les activitats que cadascú porta a terme. Hi poden participar nens i nenes, joves i adults, i qui ho vol pot col·laborar com a voluntari.

Cliqueu damunt la imatge anterior i remeneu. Una cosa us quedarà clara: tenim molta feina a fer, a casa nostra!