dijous, 29 de juny de 2017

Héroes, de Jutta Richter


Un altre llibre (Lóguez, 2017) que trobareu a la biblioteca de l'escola, tornant de les vacances d'estiu. Una novel·la breu, de només noranta-nou pàgines, dirigida a lectors experts.

Es tracta d'una història protagonitzada per tres amics, que ens parla, sobretot,  del que està ben fet i del que no, de la culpabilitat i de la possibilitat de redimir-se. També de les infanteses no tan felices, de les famílies i les seves dificultats, i de compromisos i lleieltats. Moltes qüestions en menys de cent pàgines, abordades amb molt d'encert, com sempre ho fa Jutta Richter.

La coneixereu per aquests altres llibres que tenim a l'escola. El primer, el millor. La vida d'una família, explicada des del punt de vista d'un gos, amb una  gran dosi d'ironia i sentit de l'humor:Una bruixa joveneta i un repartidor de carbó. Els dos estan sols. S'acabaran trobant?


Un bonic conte de Nadal, en format àlbum: 


Jutta Richter ha publicat molts més llibres infantils i juvenils en castellà, a l'editorial Lóguez la majoria, i moltíssims en alemany. Ha guanyat molts premis literaris al seu país. És una autora que hem de conèixer i seguir.

Cap comentari: