divendres, 6 de febrer del 2009

Els nens i nenes recomanen llibres


A l'hora de biblioteca, els nens i nenes recomanen llibres que ja han llegit i els han agradat. Vegeu-ne una mostra














En Pau, de Pirates (6è), va recomanar "Els mitjons de l'home invisible", d'Àlex Shearer, i deia que l'havia fet passar estones molt divertides
L'Adriana , de Suricates (2n) aconsellava els seus companys de llegir "Els tres óssos", un àlbum molt divertit de la Marta Balaguer. És una versió de la "Rínxols d'or", acompanyada de tres receptes de cuina.
La Laia, el Miquel i en Robert, de Rat-penats (5è) recomanaven "La Júlia i la dona desapareguda", novel·la policíaca de Manel Valls, "Les sargantanes negres", de Jaume Cela, i "El taller de les papallones", un àlbum de Gioconda Belli.
En Marcel, l'Akash, la Nina, la Naomi i en Joan, que també són de 5è, van recomanar, respectivament: "Vols una cleca ben donada?", de Maite Carranza, "La Lola i els llops", d'Anne-Marie Pol, "Tinka", d'Ed Franck, "El avión fantasma" de la col·lecció La Penya dels Tigres, de Thomas Brenzina i "Creus en els fantasmes?", de Rosa M. Colom. Ens van dir que tots cinc llibres valia la pena llegir-los.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

sou molt wapos orlandai!

Anònim ha dit...

El llibre que va llegir la Nina jo també l'he llegit.
Si t'agraden les histories tristes, i el que va passar a la segona guerra mundial, aquest és un llibre molt interessant.
No dubteu en agafar-lo.

Anònim ha dit...

El llibre "Creus en els fantasmes" és un llibre molt emocionant perquè
m'agraden les histories de fantasmes. No és una historia tota sencera sinó va per capítols i ja no puc explicar res més.
LLEGIU-LO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

la bibliotecària ha dit...

Hola, Marcel,
Efectivament, com dius molt bé, el llibre "Tinka", com tots els que parlen de les guerres, és molt trist.
Però una cosa. En aquest llibre, la guerra en la que es sitúa l'acció no és la Segona Mundial, sinó una molt més recent, la que anomenem Guerra dels Balcans. Van ser un seguit de conflictes violents al territori de l'antiga Iugoslàvia que varen tenir lloc entre 1991 i 2001. Van lluitar els serbis contra els croats,i també els bosnians, els macedonis, els albanesos... Si vols, Marcel, un dia en parlem, a l'escola