dissabte, 10 d’octubre del 2009

Llegir per aprendre



Segur que coneixeu la revista Reporter Doc. A l'escola fa anys que hi estem subscrits, i tots i totes heu passant bones estones llegint-la o mirant-la.


Però potser no sabeu que l'editorial Combel ha publicat ja tres llibres que no són altre cosa que un recull dels articles de coneixements que van apareixent a la revista. A la biblioteca els hem anat comprant, perquè parlen de temes que us poden interessar i us seran útils en els vostres treballs.


El 2007 van publicar Els móns antics, amb temes d'història -sumeris, egipcis, hebreus, grecs i romans- i La vida en els extrems, sobre com els animals s'adapten a viure en situacions diverses. Enguany va aparèixer El planeta Terra, que parla de l'origen de l'Univers, el canvi climàtic, les noves energies... Tots tres són llibres amens, amb textos clars i senzills, il·lustrats amb bones fotografies i dibuixos entenedors. Els trobareu entre els llibres de coneixements de la nostra biblioteca. El primer al número 9(3), el segon al 591.5, i el tercer al 551.

2 comentaris:

Maria ha dit...

A casa també rebem aquesta revista i es molt imteressant

Lucía Palazzi ha dit...

Jo vaig fer servir un d'aquests llibre per agafar una foto. Són molt bons!
A mi també m'envien el Reporter DOC.
Un petó
zZz