dissabte, 17 d’abril del 2010

Deixeu-vos aconsellar, mares i pares

El dia de Sant Jordi comprareu, segur, un llibre als vostres fills i filles.
Si voleu fer una bona tria, escolteu-los a ells/es, que us diran què prefereixen, o bé consulteu a la bibliotecària de l'escola.
Però, essent com és el Dia del Llibre, ningú us aconsellarà millor que els professionals del tema, els llibreters i llibreteres. Sabeu que a Barcelona hi tenim quatre llibreries especialitzades en llibres infantils i juvenils? Us les mostro:

La millor, sens dubte, Casa Anita, a Gràcia. La seva mestressa és experta en llibres i en criatures. I a la seva llibreria us hi farà sentir com a casa. Us podeu refiar del tot del seu criteri.


La de Sarrià, el nostre barri, La Peixera. Ja l'hem recomanat en una altra ocasió. Una excel·lent selecció d'àlbum il·lustrat i, a més, bons àlbums portats de l'estranger


La darrera en obrir, tot just té un any, Abracadabra. És a prop del Mercat
 de Santa Caterina. La porta un noi que en sap molt. Hi trobareu potser menys llibres en català, però molts editats a llatinoamèrica i també en altres llengües.


La més antiga, Al·lots, a l'Eixample. Tenen molta experiència i una bona selecció de llibres.

I, si viviu al Vallès, arribeu-vos a Sant Cugat. El
Pati de Llibres us enamorarà. La duen una llibretera i una pedagoga, combinació ideal.


Si voleu conèixer adreces i telèfons, hi és tot a la cartellera de la biblioteca de l'escola.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies per la informació!

Anònim ha dit...

Jo vaig sovint a la Casa Anita i m'encanta. Us la recomano. Està al carrer Santa Eugènia, 7, a tocar del mercat de Gràcia (el que toca a Gala Placídia) Aneu-hi, us agradarà.