diumenge, 3 de juny del 2012

Fuera [de] Margen, una revista que tindrem en compte


Dijous passat vam ser a la llibreria Casa Anita, a la presentació de la nova revista Fuera [de] Margen.
Es tracta d'una publicació semestral, que des de fa cinc anys podíem llegir en francès amb el nom de Hors Cadre[s], sobre el llibre-àlbum contemporani i, més en general, sobre tot tipus d'associació text-imatge: còmic, novel·la gràfica... La direcció d'aquesta revista és de Sophie Van der Linden, tota una garantia, si recordeu que és l'autora de l'obra de referència pel amants dels àlbums Lire l'album, de L'atelier du poisson soluble.


La decisió de publicar-la en castellà és de Pantalia, o sigui, d'Ana G. Lartitegui i Sergio Lairla. Dijous ens varen explicar perquè volien apropar els continguts de la revista als lectors i lectores de parla hispana. Si cliqueu damunt la tarja de presentació podreu visitar el lloc web de Pantalia.


Van participar també a la presentació a Casa Anita la il·lustradora Ana Castiglioni i l'editora Arianna Squiloni.


La publicació no inicia el seu recorregut amb el número 0 o l'1, sinó amb el 10, el que podeu veure a la imatge, que és el que corresponia a l'edició francesa.
Desitgem llarga vida a aquesta nova revista, i ens congratulem que hi hagi persones valentes que emprenguin aventures editorials lligades a la literatura infantil en els temps que corren.

1 comentari:

Anònim ha dit...

I la publiquen en format paper? Això també és inaudit en els temps que corren. Reina