diumenge, 26 de maig del 2013

La Festa dels Contes, un any més

Un any més, però un gran any. 
Hem batut el nostre rècord de persones convidades.  Mireu les fotografies, hi veureu a tots els nens i nenes de l'escola escoltant atentament la Roser Ros que, més que explicar contes, munta un festival per als sentits,  l'Eulàlia Valeri, la Pepa Carreres, la Magda Cano i l'Enrica Juvé, mestres jubilades que tenim la satisfacció de poder escoltar de tant en tant, en Batet, de qui només cal mirar les fotos per entendre perquè la seva fama de contador de contes travessa tots els mars, l'Ana Asián, mare de l'escola, que es capaç d'explicar un conte en llengua anglesa... i fer-se entendre, i la Marta Sala, la Carme Branchadell, la Marga Gallifa i jo mateixa, que fruïm llegint i explicant històries per a un públic agraït.


Tot això ha estat la Festa dels Contes d'enguany, i molt més. Els rostres de les criatures que escolten ens n'expliquen l'èxit..

1 comentari:

Anònim ha dit...

Moltes gràcies a tots els "contaires"! Amb especial agraïment als que van venir expressament i molts records a la M. Eulàlia Valeri, que era la bibliotecària quan jo anava a l'escola.
Als nens els va agradar molt. Reina