dimecres, 18 de desembre del 2013

El club de lectura dels nens i nenes del cicle superiorAhir vam celebrar la primera sessió del club de lectura d'aquest curs.
Tal com us vam explicar l'any passat, és una activitat voluntària dirigida als nens i nenes de 5è i 6è. És realitza dins l'horari d'activitats de l'AMPA, i té una capacitat d'entre quinze i vint persones.
 

El llibre que havíem triat era aquest:Es tracta d'una novel·la de Macmillan, escrita per Janet Tashjian i il·lustrada per Jake Tashjian, que explica, amb molta gràcia i sentit de l'humor, l'estiu d'en Derek, un nen de dotze anys que, com diu la seva mestra, és un "lector reticent". 
Bona part de les seves vacances les dedica a investigar un succés que la seva família guarda en secret: la mort accidental d'una noia, fa deu anys, a una platja. En Derek intueix que la noia va tenir alguna cosa a veure amb ell mateix, però no sap el què.

 


La intriga es manté al llarg de tot el llibre, i ens enganxa a la lectura. Alhora, les mil trapelleries d'en Derek ens fan somriure i fins i tot, com han dit els nens i nenes a la sessió d'avui, riure de debò. A més el desenllaç de la història és realment emocionant.
Als nostres lectors els ha agradat molt. No us el perdeu, el tenim a la biblioteca.