dilluns, 7 de juliol del 2014

Quedeu-vos a la trinxera i després correu, de John Boyne


Us dèiem a una entrada anterior que a la biblioteca només hi tenim un llibre en el que l'acció transcorri durant la Primera Guerra Mundial. 
Però coneixem aquest altre, que potser no és per a l'alumnat de Primària però, com Cavall de guerra, de Morpurgo, agradarà als bons lectors/es a partir dels dotze anys. L'autor, John Boyne, es va donar a conèixer amb El noi del pijama de ratlles. Posteriorment ha publicat altres novel·les, i potser aquesta és la que ens agrada més.
Llegiu el que en diu l'editorial, Fanbooks (Grup 62):

El dia que esclata la Primera Guerra Mundial, el pare de l’Alfie Summerfield promet que no anirà mai a lluitar. Just l’endemà trenca la promesa i quatre anys més tard, l’Alfie encara no sap on és el seu pare, només que es troba lluny i en una missió secreta.
Un dia, mentre neteja sabates a l'estació de tren de King Cross, l’Alfie veu inesperadament el nom del seu pare escrit entre un munt de papers que pertanyen a un metge militar. Atordit i confós, el noi s'adona que el seu pare és en un hospital amb unes condicions especials. L’Alfie està decidit a rescatar-lo d'aquest estrany i inquietant lloc.

2 comentaris:

lucas Marsupilamis ha dit...

Mariona, aquest llibre me'l vas regalar per final de curs. Estic llegint-lo i m'agrada molt. Aquest autor detalla molt bé tots els detalls, tant si són agradables, com si són desagradables.

Malgrat és una mica tràgic, us el recomano perquè quan t'has enganxat en la història, t'intriga que farà l'Alfie i que passarà amb totes les amistats que hi havia avans i que enaquells moments no hi ha.

la bibliotecària ha dit...

Lucas, m'agrada moltíssim veure que segueixes mrant el blog de la biblioteca. M'agrada més encara saber que el llibre t'està agradant.
Si llegeixes això:
Lucas, i les fotos del Delta? No te n'oblidis, encara hi som a temps!!!
Bon estiu
Mariona