dissabte, 31 d’octubre de 2015

Sobre els clubs de lectura


Diumenge 25 vam poder llegir un article al diari Ara que es titulava El boom dels clubs de lectura: el plaer de llegir en grup. Tenia com a subtítol: Els usuaris es dupliquen en quatre anys: a les biblioteques hi ha 829 clubs gratuïts per aprofundir en els llibres i socialitzar amb els latres lectors.
Els qui teniu accés a l'Ara digital el trobareu clicant damunt del seu logo:Pels qui no teniu aquesta sort, us escanegem dos fragments de l'article. Un sobre les xifres:


I l'altre sobre els motius:


A continuació, arrambem cap a casa.
Quan celebrem la propera sessió del nostre club de lectura?  
Dijous, 12 de novembre, a 2/4 de 8 del vespre, a la biblioteca de l'escola
Qui hi està convidat?
Mares i pares, actuals o d'anys anteriors, mestres i ex-mestres, parents, amics i coneguts de la comunitat escolar Orlandai a qui us agradi llegir i compartir
Quin és el llibre que comentarem a la propera sessió?
Aquest:
Cliqueu al damunt per accedir a la informació sobre el llibre
Quins motius podríem afegir a la llista anterior?

6. Per conèixer el punt de vista de la persona que ha traduït el llibre. I és que Magdalena Palmer era mare de l'escola i tindrà l'amabilitat d'assistir a la sessió.

7. Per acabar compartint un sopar (frugal) amb totes (i tots) nosaltres. És un costum del nostre club: menjar i beure, si pot ser, quelcom relacionat amb el que mengen i beuen els protagonistes del llibre llegit.

8. Per participar en una més de les moltes activitats que organitzen les comissions de l'AMPA de l'escola. Som una escola lectora, i llegint també fem escola.