divendres, 31 de juliol del 2009

Quiet


Quan qui s'ha mort no és l'autor d'un llibre, sinó el seu protagonista, i aquest és un nen, les bibliotecàries escolars-blocaires no trobem les paraules. Us cito les del pare i autor del llibre, Màrius Serra:

"Quiet cobreix set anys en la vida del nostre fill Lluís Serra Pablo, àlies Llullu, que va néixer amb una greu encefalopatia que la ciència neurològica encara no ha estat capaç de definir. El Lluís és el nostre segon fill. Té unes necessitats una mica peculiars, però això només significa que estem més pendents de la seva fragilitat. A Quiet, he buscat una forma narrativa d'explicar l'ambivalent estat emocional que provoca tenir un fill que no progressa adequadament. Un estat sovint exposat als fiblons del dolor, però en el que predomina la joia i un cert embadaliment. M'ha semblat que la millor manera de fer-ho era rescatar escenes concretes fixades en la memòria i posar-les en moviment"

Mares, pares, mestres, tobareu el llibre el setembre, a la biblioteca

1 comentari:

Noemi Fornas ha dit...

tot i que és un llibre que narra el dia dia d'una història dura, molt dura, en molts moments et fa somriure i fins i tot riure. Una bona,i molt recomenable, obra d'en Màrius Serra!