divendres, 21 de gener de 2011

Els llibres de Harry Potter
He rebut un correu de l'Andreu de sisè que diu el següent:

Hola, sóc l'Andreu i voldria recomanar a la gent que llegeixi molt els llibres de Harry Potter. Segur que us enganxaran. No hi ha il·lustracions, però et sembla que siguis dintre una pel·lícula!!! 

Semblava que ens estàvem oblidant una mica d'aquests llibres. A la biblioteca tenim els tres primers, i ja no es demanen tant com fa uns anys. 
Feu cas del que us diu l'Andreu i, si us agraden, acabeu llegint-los tots set. La J.K. Rowling no us deceberà!7 comentaris:

Anònim ha dit...

Andreu, doncs si ja els has llegit, ara pots fer una segona cosa: començar a llegir-ne algun en anglès; encara que sigui només un capítol o fragment. Una altra cosa divertida pot ser mirar els noms dels personatges: què volen dir en anglès (que gairebé tots volen dir alguna cosa) i com s'ho han fet els traductors per traduir-ho al català o castellà (i també els jocs de paraules que van amb aquests noms). Ja ho veus: encara pots explorar més aquests llibres! Reina

julia armangué ha dit...

jo sense desanimar a ningú vaig probar de llegir-me el harry potter 1 pero no va funcionar ...

Anònim ha dit...

Andreu, vaig fer el mateix que tu!. Tens raó, és com estar dins d’una pel·lícula. Quan em quedo a mitges tinc tanta emoció que voldria seguir llegint.
Gràcies per animar-me!!!

Oriol 5è ha dit...

Els he llegit tots i me'ls he tornat a llegir i a llegir i són els millors llibres de magia del món visca el Harry Potter!!!

clara picas de 5è ha dit...

Jo m'he llegit el primer i és molt xulo i ara m'estic llegint el segon, són els millors llibres que m'he llegit!

iker ha dit...

Me llegit el llibre 1 i 2 de harry potter i no sasenblen gens als de la pelicula per això el recomano

Adrià Garcia 4t ha dit...

jo em pensava que no podria amb aquest llibre pero m'´ha agradat molt. M'agradaria poder llegir el 1,i el 2.