dissabte, 19 de març del 2011

Una biblioteca pública a Sarrià

Ens agradaria molt, molt, que n'hi hagués una.
La que ens correspon a nosaltres és la biblioteca Clarà, al barri de les Tres Torres. I és l'única que hi ha al districte de Sarrià-Sant Gervasi. De fet n'hi ha una altra, però és a Collserola, molt lluny dels veïns de Sarrià.












Si llegiu aquest article aparegut avui al diari Ara, sabreu que l'Ajuntament assegura que ningú, a la ciutat de Barcelona, ha de caminar més de vint minuts per arribar a una biblioteca pública:
Fixeu-vos-hi, aquest és el plano de biblioteques de la ciutat:

I aquestes les zones d'influència de cadascuna:

És clar que ens en faria falta una. La zona nord del nostre districte és un desert!
Sembla que hi ha la promesa de fer-ne una altra a Sant Gervasi, prop de la plaça de la Bonanova. Però no n'hi ha cap de prevista al casc antic de Sarrià. Els veïns de la zona de Pedralbes han de caminar més de vint minuts per arribar a la biblioteca Clarà, segur. I els nens i nenes de l'Orlandai, un quart d'hora, pel cap baix.
Tant de bo n'hi hagués una!

2 comentaris:

julia armangué ha dit...

Clar que ens en falta una hauriem de fer un paper perque signes tota la gent que vulgui una biblioteca a Sarrià -Sant Gervasi.

Pol Ràfols ha dit...

Jo sóc un alumne de sisè, que sóc soci de la biblioteca Clarà, i és molt xula i bastant gran, quan i vaig mi sento molt bé , però més a la de l'Orlandai.