dissabte, 4 de juny del 2011

El nostre bibliotecari en pràctiques


Potser no sabeu que els mesos d'abril i maig vam tenir la sort de comptar amb l'ajut de dos estudiants del Màster de Biblioteca Escolar: la Maria Triay i en Pau Solsona.
En Pau -que, per cert, ens va venir a veure divendres, al sopar de la Setmana Esportiva- quan es va acomiadar de l'escola ens va obsequiar amb un poema preciós de Jorge Luis Borges, que es diu:
Si el llegiu veureu que parla de relacions de parella i de l'etern binomi un mateix/l'altre, però els darrers versos ens van emocionar especialment:
y uno aprende y aprende...
y con cada adiós uno aprende.


 Gràcies, Pau, gràcies Maria, per la vostra amabilitat i la vostra col·laboració.

3 comentaris:

Equip biblioteca ha dit...

Moltes gràcies a tots vosaltres!! Malgrat el poc temps que he estat a l'Escola, realment he après moltes coses (més enllà de les acadèmiques, que naturalment també), i estic molt i molt satisfet de l'experiència viscuda. Els alumnes de l'Orlandai teniu molta sort de tenir una bibliotecària com la Mariona! Una abraçada forta a tots i totes!

Pau ha dit...

pd. El del comentari d'abans sóc jo, el Pau!

Anònim ha dit...

Encara que la vostra estada va coincidir amb tot el tràfec de Sant Jordi i no vam poder parlar tant com hauríem volgut perquè sempre anàvem corrents, ens va alegrar molt tenir-vos col·laborant amb la biblioteca. Moltes gràcies i fins a la propera!! Reina (mare de la comissió de biblioteca)