divendres, 24 de febrer del 2012

2a sessió del Club de Lectura


Ahir vam fer la segona trobada del nostre Club de Lectura, a la biblioteca de l'escola. El llibre que havíem llegit era L'acabadora de Michela Murgia. 
Hi va haver unanimitat en la valoració del llibre. Ens havia agradat molt a tothom. Us el recomanem!








Vam constatar, de nou, que compartir ens permet aprofundir en les lectures. Les opinions dels altres ens aporten noves visions sobre el llibre llegit. I, a més, passem una molt bona estona, com podeu veure a les fotografies.



Aquest cop vam menjar la pastisseria pròpia de l'illa de Sardenya, on transcorre l'acció de la novel·la, elaborada per algunes mares del club. Uns amaretti excel·lents, acompanyats d'un bon vi dolç.


L'assistència va ser una mica superior a la de la primera sessió, però no arribàvem a vint persones. O sigui que encara tenim capacitat per ser uns quants/es més.

ANIMEU-VOS A VENIR A LA PROPERA SESSIÓ!!!

El llibre triat va ser Purga, de l'autora finesa Sofi Oksanen, guardonat amb diversos premis, entre ells el de millor novel·la europea del 2010. El trobareu en català, editat per La Magrana, i en castellà, per Salamandra.























Si cliqueu damunt les portades, trobareu més informació sobre el llibre.
La sessió es cel·lebrarà el dilluns, 16 d'abril, a 2/4 de 8 del vespre.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats! Jo aquest cop no he pogut venir però ja em demano "Purga" a la biblioteca per preparar la propera. I van tres llibres escrits per dones i amb personatges femenins!! Reina

la bibliotecària ha dit...

Quan buscàvem un nou títol ens vam adonar que els dos primers eren de dones. Vam intentar trobar-ne un d'un autor masculí que ens agradés força... i al final vam tornar a triat un llibre d'una dona!
El proper, segur, d'un home.