dijous, 21 de juny del 2012

Dos muertos y pico, de José Ramón García Moreno

Cliqueu la portada i trobareu molta informació
La Laia Morreres, que ha estat a l'escola fent pràctiques com a estudiant de magisteri a les classes de Llúdrigues i Panteres, m'envia una recomanació. Ha vist que al bloc estem oberts a la participació de tothom i em suggereix un títol:
Dos muertos y pico, de José Ramón García Moreno, d'editorial Bruño.
És un llibre pels qui ja no sou a l'escola, per a públic juvenil. 
Diu que ella el va llegir quan era estudiant, i que li va agradar molt. L'autor és professor d'institut, i sap bé a quin públic es dirigeix. Ella, la Laia, l'havia tingut com a professor quan estudiava.
Li donem les gràcies a la Laia i us convidem a imitar-la. El que ella ha fet és l'acompliment del somni de qualsevol blogaire!

2 comentaris:

José Ramón García ha dit...

Sóc en José Ramón García, l'autor de Dos muertos y pico, i és per a mi un motiu de satisfacció i orgull saber que la Laia us va parlar de la meva obra i que heu decidit recomanar la novel·la al bloc de la biblioteca de la vostra escola. Moltíssimes gràcies, i us recordo que podeu comptar sempre amb mi per qualsevol acte relacionat amb la literatura infantil i juvenil.

la bibliotecària ha dit...

M'alegra molt que hagis trobat l'entrada que parlava del teu llibre al nostre bloc, i que ens hagis escrit.I moltes gràcies per oferir la teva col·laboràció