dijous, 27 de setembre del 2012

Noies i nois, tants a tants


La Biblioteca de l'Associació de Mestres Rosa Sensat ens ha prestat dues maletes amb una selecció de contes i llibres variats que promouen una reflexió en favor de la igualtat d'oportunitats, la superació d'estereotips de gènere, culturals i socials, la visibilitat del paper de les dones al món, el rebuig de la violència masclista i la defensa de la dignitat personal.
Per haver fet aquesta tria comentada i classificada d'un centenar llarg de llibres, la Rosa Mut i l'Amàlia Ramoneda varen guanyar el Premi 8 de març - M.Aurèlia Capmany de l'Ajuntament de Barcelona en la seva 25na convocatòria. 
Van dedicar el valor del premi a la creació d'uns jocs de maletes que permeten donar a conèixer els llibre pels centres de Primària i Secundària que ho sol·liciten.


Ara els mestres de cada cicle els presentem al nostre alumnat per a que els coneguin, amb el convenciment ens agradaran, ens emocionaran i ens ajudaren a reflexionar a tots plegats.



1 comentari:

Anònim ha dit...

Doncs moltes felicitats pel premi! I encara més per haver tingut la iniciativa de dedicar-ne l'import a fer aquestes maletes i no embutxacar-se'l. Això sí que és tenir sentit cívic! Reina