dissabte, 13 d’abril de 2013

La Fira de la Lectura a Sarrià-Sant GervasiAhir, entre les 10 del matí i la 1 del migdia, Sarrià es va omplir de nens i nenes, de nois i noies, convocats per les seves escoles i instituts.


Van llegir poemes i contes, i van escoltar atentament la lectura dels seus companys:Van voltar per la plaça de Sarrià, atents a les propostes que els presentaven les diverses entitats del barri: les biblioteques públiques, el Centre de Recursos, les llibreries... Escriptors i l·lustradors els van animar a participar als seus tallers:Va ser una veritables festa de la lectura. Les persones responsables de les biblioteques de l'institut-escola Costa i Llobera, dels instituts Montserrat, Serrat i Bonastre i Menéndez y Pelayo, i de les escoles Vil·la Joana, Nabí, Dolors Montserdà-Santapau, Tàber, Poeta Foix i Orlandai, que som qui vam tenir la iniciativa de fer-la, estem molt contentes del seu èxit. 

Donem des d'aquí les gràcies a totes les institucions que ens van ajudar (vegeu l'entrada del dia 8 d'abril), i a tothom que hi va participar.

2 comentaris:

Encarna ha dit...

Felicitats per la iniciativa!
A veure si hi ha la 2a edició.

la bibliotecària ha dit...

Gràcies, Encarna.
No sé si ens atrevirem a repetir-ho cada any, però que hi haurà més edicions n'estic segura.
Mariona