diumenge, 27 d’octubre del 2013

La llibreria "A peu, de pàgina" convoca els il·lustradors

Per tercer any consecutiu, la llibreria de Sarrià A peu, de pàgina ha organitzat una trobada d'il·lustradors i l·lustradores al carrer Jaume Piquet.

Jordi Lafebre pintant un mural a un dels fulls disposats a les parets amb aquesta finalitat

A peu, de pàgina és al cor de Sarrià, a la cantonada del carrer Major amb Jaume Piquet. És una llibreria sumament activa, un referent al barri, tot i que només fa cinc anys i escaig que va obrir les seves portes.



















Reconeixem, entre altres,  il·lustracions de Maria Tarragó, Montse Tobella i Ona Burgos
Al llarg del matí hem pogut veure una vintena d'artistes mostrant-nos el seu ofici, i hem gaudit dels contes que ens explicaven els seus autors.




Cada any hi trobem alumnes, famílies, i també ex-.
L'artista és Xavier Salomó, que ens va dedicar, per a la biblioteca de l'escola, Al país dels 260 clons, un llibre tan bo com l'anterior, que coneixeu bé: L'illa de les 160 diferències. Els dos llibres els publica l'editorial Cruïlla. Salomó n'és l'autor conjuntament amb Meritxell Martí.



Ignasi Blanch signava per a la nostra biblioteca Petites històries del globus, de Bambú, la reedició d'un llibre que ja teníem, en una versió més complerta i amb les il·lustracions renovades.



Com cada any, hi hem trobat el nostre amic i admirat il·lustrador Jordi Vila Delclòs. Acaba de publicar una obra molt atractiva, Roma, de Combel, llibre de jocs i de coneixements, que sens dubte, demanarem als Reis:


Vam poder veure molts altres il·lustradors: Alba Garcia Puig, autora d'El cirerer i de Clara, les dues de Sd Edicions. També Jordi Lafebre i Óscar Julve, "pares" d'en Jan Plata, i d'Elvis Riboldi, respectivament. Els llibres d'aquests dos personatges els edita La Galera que, amb motiu del seu 50 aniversari, tenia una especial presència a la trobada d'il·lustradors d'enguany.




L'Anna Espuga m'envia, entre altres, aquesta foto: "El regador regado"!