diumenge, 13 de juliol del 2014

Maite Carranza, Premio Cervantes Chico, 2014

Imatge del blog de l'autora
Maite Carranza acaba de ser reconeguda amb el Cervantes Chico, que l'ajuntament d'Alcalá de Henares atorga cada any a un autor o autora, no per un llibre en concret, sinó per tota una trajectòria literària dedicada al públic infantil i juvenil. 
Carranza ha escrit més de quaranta llibres en gairebé trenta anys i des del primer -Ostres tu, quin cacau!- fins al darrer -El fruit del Baobab, per a lectors més grans- ha destacat per la seva escriptura fresca i dinàmica,  i per abordar temes actuals i molt propers a la realitat de nens i joves. També és guionista i autora d'obres de teatre. Molts dels seus llibres han estat mereixedors de diversos premis literaris.



















El 2011, quan Maite Carranza va guanyar el Premio Nacional de Literatura Infantil y juvenil, vam fer una entrada al nostre bloc parlant d'aquesta autora i dels llibres escrits per ella que tenim a la biblioteca. En aquests gairebé tres anys n'hem adquirit tres més, de la col·lecció d'en Víctor:


Són llibres per a lectors i lectores del Cicle Mitjà o Superior, que us proporcionaran estones d'humor i d'entreteniment.