diumenge, 27 de setembre del 2015

Llibres en llengua anglesa a la biblioteca


Finalment, hem pres la decisió: a la biblioteca hi haurà un percentatge de llibres en llengua anglesa.
No hem establert quin serà, encara. Però en rebre l'obsequi de la classe de les Panteres el juny passat, vam pensar que havia arribat el moment.

Llibres pels petits lectors
Llibres per a lectors més grans
Sempre havíem cregut que fer aquest pas demanaria una inversió extra per part de l'escola, No podíem prendre els llibres cedits l'aula d'anglès, perquè allí hi fan un servei, no es tractava de desvestir un sant per vestir-ne un altre.

Molt Roald Dahl en català, algun en castellà, i un en anglès
Però l'aportació feta per les Panteres, més uns quants llibres que hem aconseguit o comprat, ens han permès iniciar aquesta experiència, amb una quarentena de nous llibres. 
La prestatgeria dels còmics

També llibres de coneixements




Els llibres en anglès, de la mateixa manera que els que són en llengua castellana, no tindran una prestatgeria independent de les altres. Formen part del fons bibliotecari, classificats per edats o per gèneres. 
Tenim la confiança que l'alumnat els demanarà en préstec per l'interès del llibre, sense tenir en compte la llengua, tal com ho fa amb els que són en castellà. Potser hauran de passar una anys, ens falta el costum, però creiem que ho aconseguirem.