dilluns, 10 de juliol del 2017

La darrera sessió del nostre Club de Lectura
















Com ja s'ha convertit en tradició al nostre Club de Lectura, la darrera sessió no es porta a terme a l'escola, sinó a casa l'Anna i en Lluís. Totes nosaltres agraïm la seva hospitalitat i cordialitat infinites.

Mentre esperem que tothom vagi arribant, la 
barbacoa ja és en marxa


La taula parada i el sopar a punt:


Aquesta és la novel·la que avui ens ocuparà: Nosaltres en la nit, de Kent Haruf, escriptor nordamericà nascut el 1943 (va morir el 2014, quan acabava d'escriure aquest llibre, que no va arribar a veure publicat)


Bonny és el nom del gos que apareix a la novel·la. L'Anna li ha fet aquest homenatge...


Com sempre, l'amfitriona de la casa ens proposa un joc. Els participants li lliurem les respostes a les qüestions que ens ha plantejat i també el nostre pseudònim. El  tema està relacionat amb el llibre que hem llegit, i la gràcia rau en ser capaços d'endevinar de qui són les anònimes respostes.















Aquest cop la Carme també ofereix una sorpresa: trobem a taula una fotografia que evoca el tema de la novel·la, i un bell fragment escollit per a cadascú de nosaltres.


Tot sopant parlem del llibre. Aquest cop unanimitat absoluta: ens ha agradat molt. 
És una història breu, de només 160 pàgines, formada per 43 capítols escrits amb una prosa àgil, plena de diàlegs (sense guions, cosa que encara dóna més lleugeresa al text). Ens parla d'amor i de soledat, i reforça la confiança que les persones podem decidir els camins de les nostres vides.  Per bé que, de vegades, les circumstàncies ens són adverses...




Brindem, com sempre, per la lectura i per nosaltres. I per l'estiu que comença

En acabar de sopar decidim quina serà la lectura d'estiu. Una novel·la de John Katzenbach, un thriller psicològic. La sessió es celebrarà el 14 de setembre, a 2/4 de 8 del vespre, a l'escola

Pitgeu la imatge i llegiu l'inici del llibre





















Posem aquest refrescant punt final a la darrera sessió del Club de Lectura del curs:


1 comentari:

Mercè Laplana ha dit...

Un bon llibre que no pots dejar de llegir fin que s'acaba i per les fotografies també sembla un bon sopar