diumenge, 9 de setembre de 2018

Deu anys, i un comiat


Avui fa deu anys vàrem publicar la primera entrada en aquest blog. Fa gràcia revisar-la, ara (aquest llibre, ¡Gol!, de Michael Morpurgo, segueix agradant, als nostres lectors, igual que fa deu anys)

En deu anys hem publicat 1630 entrades, que vol dir unes 163 a l'any, o unes 13 al mes. Quedem sorpreses en veure aquests números. Però encara ens sorprèn més constatar que en deu anys hem superat, i de molt, les dues-centes mil visites. Ens produeix una emoció molt gran!Expliquem tot això perquè ens estem acomiadant. Aquest blog plega, encara que seguirà enllaçat al web de l'escola Orlandai, i es podran consultar les entrades publicades sempre que es vulgui. 


D'avui en endavant la biblioteca Marta Mata de l'Orlandai seguirà present a les xarxes socials, però no des d'un blog. Probablement des d'Instagram, amb enllaços a Facebook i a Twitter, com actualment. La decisió de la forma de fer-ho serà, naturalment, del bibliotecari de l'escola, l'Arnau Ravés.
Des d'aquí volem donar-vos les gràcies a totes les persones que ens heu seguit, que ens heu llegit. Com hem dit cada any, en celebrar l'aniversari, vosaltres, lectors i lectores, sou la nostra raó de ser.

Vull donar-vos les gràcies (he utilitzat sempre un plural de modèstia quan escrivia, refugiant-me en el col·lectiu de la biblioteca, però l'adéu d'avui és personal) M'he jubilat com a mestra i com a bibliotecària escolar, i avui em jubilo com a blogaire. Ha estat un plaer explicar-vos les activitats de la nostra biblioteca, recomanar llibres, recordar-vos les activitats i celebracions relacionades amb la lectura que es duen a terme a la ciutat, fer-ne ressenyes, enllaçar articles interessants, col·leccionar fotografies d'escultures... tantes coses! Ha estat un plaer.

Llegiu molt. Fins a sempre.

Mariona