diumenge, 9 de setembre del 2018

Deu anys, i un comiat


Avui fa deu anys vàrem publicar la primera entrada en aquest blog. Fa gràcia revisar-la, ara (aquest llibre, ¡Gol!, de Michael Morpurgo, segueix agradant, als nostres lectors, igual que fa deu anys)

En deu anys hem publicat 1630 entrades, que vol dir unes 163 a l'any, o unes 13 al mes. Quedem sorpreses en veure aquests números. Però encara ens sorprèn més constatar que en deu anys hem superat, i de molt, les dues-centes mil visites. Ens produeix una emoció molt gran!











Expliquem tot això perquè ens estem acomiadant. Aquest blog plega, encara que seguirà enllaçat al web de l'escola Orlandai, i es podran consultar les entrades publicades sempre que es vulgui. 


D'avui en endavant la biblioteca Marta Mata de l'Orlandai seguirà present a les xarxes socials, però no des d'un blog. Probablement des d'Instagram, amb enllaços a Facebook i a Twitter, com actualment. La decisió de la forma de fer-ho serà, naturalment, del bibliotecari de l'escola, l'Arnau Ravés.
Des d'aquí volem donar-vos les gràcies a totes les persones que ens heu seguit, que ens heu llegit. Com hem dit cada any, en celebrar l'aniversari, vosaltres, lectors i lectores, sou la nostra raó de ser.

Vull donar-vos les gràcies (he utilitzat sempre un plural de modèstia quan escrivia, refugiant-me en el col·lectiu de la biblioteca, però l'adéu d'avui és personal) M'he jubilat com a mestra i com a bibliotecària escolar, i avui em jubilo com a blogaire. Ha estat un plaer explicar-vos les activitats de la nostra biblioteca, recomanar llibres, recordar-vos les activitats i celebracions relacionades amb la lectura que es duen a terme a la ciutat, fer-ne ressenyes, enllaçar articles interessants, col·leccionar fotografies d'escultures... tantes coses! Ha estat un plaer.

Llegiu molt. Fins a sempre.

Mariona

5 comentaris:

matilde urbach ha dit...

Doncs em sap greu que tanqueu —per no abandonar el plural ;)— el blog, perquè jo n'era una lectora fidel. Us trobaré a faltar. Molta sort, Mariona!

Josep M.Cortina ha dit...

Moltes gracies per les vostres informacions i aportacions al mon de la lectura. Us-et trobarem a faltar. Ara que jubilada tindràs més temps vols publicar qualsevol tema o proposta interessant que se t'acudeixi tens sempre obertes les portes de la Secció el POST DEL LECTOR a PROVA I ERROR. Una abraçada molt forta. Josep Maria

laia ha dit...

Molt bona jubilacio, Mariona... que vagi tot moooooooolt be.
Ara tindras tot el temps , sense horaris, per fer alló que encara no has pogut fer ...tot alló que quan treballes, dius....ho farè quan em jubili...ara si....
Molts petons

Laia ha dit...

Us trobarem molt a faltar. Per a mi i la biblioteca de l'escola Sant Nicolau, heu estat un referent.

Feliç nova etapa!!

Laia

la bibliotecària ha dit...

Moltíssimes gràcies a tots!!!