dijous, 27 d’agost del 2009

Nens i nenes, coneixeu Chilias?


Suposo que coneixeu el portal Chilias, perquè tant la M.Llum com jo mateixa us l'hem recomanat diverses vegades.

Chilias és la web que la Xarxa de Biblioteques Municipals ha creat pels nens i nenes de més de 6 anys. Si hi entre, veureu que hi ha més de cinquanta webs recomanades, triades pel seus continguts, i classificades segons els diferents temes de coneixements que us poden interessar. També hi ha la possibilitat d'accedir al catàleg de totes les biblioteques públiques de la província de Barcelona.

Però si ara us la recomano és perquè també hi podeu trobar un munt d'activitats i jocs interessants. Potser heu tornat a Barcelona o esteu a punt de fer-ho, i tindreu moltes estones lliures fins que comenci l'escola. A Chilias hi ha hores d'entreteniment: tallers, jocs, activitats per a l'estiu... Només cal que hi entreu i remeneu!

Des del bloc hi ha hagut sempre un enllaç, però ara us poso aquest per anar més de pressa:
http://www.diba.es/Chilias/

I si voleu entrar directament a les activitats d'aquest estiu, perquè ja coneixeu la web:
http://www.diba.es/chilias/especials/estiu/2009/sumari.asp

1 comentari:

hemisferinord.blogspot.com ha dit...

Hola, sóc nova com a mare de l'escola i estic meravellada de veure com n'està, de viu i dinàmic, aquest blog. Jo us voldria recomenar no una web, però sí una biblio-disco-video-webgrafia que es troba a un blog de documentalistes musicals: http://www.cobdc.org/grups/musical/Documents
/Jornades/bibliografia_per_a_infants_GDM_(Nov08). Potser algun dia en comentem algun dels continguts?...