dissabte, 19 de desembre de 2009

Nadal... llibres!

Mireu l'arbre amb el llibres recomanats per regalar per Nadal. Tot són novetats del 2009. L'arbre l'han fet les mares de la Comissió de Biblioteca i és al rebedor de l'escola. La llista amb aquests llibres comentats l'hem lliurat a totes les famílies aquesta setmana. Si la voleu consultar cliqueu aquí

A més, com cada any, hem fet una exposició de llibres de Nadal. Aquest cop els hem exposat dins la biblioteca.


Aquests dos són les darreres adquisicions:


Un llibre de l'any 2005, de l'autor xinès Chih-Yuan Chen. És un conte comovedor, que té la gràcia dels bons àlbums: sense el dibuix no hi ha història. Perquè les il·lustracions ens dónen un seguit de pistes per entendre bé el que passa al conte. És per nens i nenes a partir dels vuit anys.El segon és un llibre que Raymond Briggs, l'autor del preciós El ninot de neu, va escriure l'any 1973, però fins ara, que ho ha fet La Galera, ningú havia publicat a casa nostra. Fa un retrat diferent, tendre i entranyable, del personatge del Pare Noel. És una història que agrada tothom, des dels nens i nenes d'Educació Infantil fins els del Cicle SuperiorI també hem comprat aquesta pel·lícula de dibuixos animats.
És una adaptació del conte del mateix
títol, de Ted Sieger, que ha publicat Baula

1 comentari:

Anònim ha dit...

Enhorabona per la selecció de llibres recomanats, està molt ben feta. I per la feinada de publicar totes les portades i tots els resums!