dijous, 8 d’agost del 2013

50.000 visualitzacions!!!


Avui, a mig agost, el nostre bloc ha arribat a les 50.000 visualitzacions. Havíem imaginat que això pasaria al setembre, coincidint amb el cinquè aniversari, i hauríem fet festa grossa, però ha estat ara, en plenes vacances d'estiu.

Analitzant la informació que ens dóna Blogger, 40.000 visualitzacions procedeixen, lògicament, de l'estat espanyol. En segon i tercer lloc, les persones que es miren el nostre bloc són dels Estats Units i de Rússia. Les segueixen França, Alemanya i el Regne Unit. Són dades que no deixen de sorprendre'ns.

La intensitat del color ens diu on són els nostres lectors

També podem saber les entrades que han estat més llegides -o més mirades- en aquests gairebé cinc anys. A molta distàcia de la resta,  una que vam fer el 2010 parlant dels llibres de Gerónimo Stilton. La segueixen, com a més llegides, algunes que tenen un tret comú: la presència d'un nom propi en el seu títol. Ot el bruixot, Tàpies, Jordi Vila Delclòs, Jordi Fornas i Jutta Bauer, són noms que actúen com a reclam a la xarxa. 

Ara bé, Blogger també ens informa que la majoria de mirades al nostre bloc no provenen d'usuaris del Google, sinó del propi bloc de l'escola Orlandai. Més d'un miler de visualitzacions del bloc de la biblioteca procedeixen de persones que navegaven pel bloc de l'escola que, com a tal -abans era un web amb una altra adreça- només té un parell d'anys. No cal dir que aquesta dada ens omple de felicitat!

Lectors, lectores,  tant si sou ocasionals com seguidors fidels, us agraïm molt el vostre interès. Tal com us diem cada any:

VOSALTRES SOU LA NOSTRA RAÓ DE SER

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats! De totes maneres, podem igualment fer una festa grossa el setembre! Reina
Encara que sóc fora, he fet una connexió puntual a internet ... i ja veus quina pàgina he revisat per veure què hi havia de nou (bé, entre d'altres).

Mariona ha dit...

Gàcies!!!
Per la felicitació, per entrar al bloc, i per tantes coses...