dissabte, 18 de juliol del 2015

Contes al Casal d'Estiu

Com cada any, els divendres, els nens i nenes del Casal d'Estiu surten tot el dia de l'escola per fer una excursió a un parc o a un bosc. Allí, en acabar de dinar, fa massa calor per a seguir jugant, i les monitores els expliquen un conte. 
Ahir van anar a Montjuic. Mireu-los:


La Laia explica La veueta, de Michael Escoffier i Kris di Giacomo, un llibre molt divertit que comença parlant a les criatures de la veu de la consciència i acaba amb un desenllaç d'allò més hilarant:




La Mercè els mostra una il·lustració de El pequeño cuervo y la luna, de Marcus Pfister. És una història que agrada tothom, tingui els anys que tingui, perque parla d'una manera molt positiva del valor i la superació de la por:




I aquí els nens i nenes escolten amb atenció la Gisela, que llegeix Feroz, el lobo, de Margarita del Mazo i Leire Salaberria . És una versió trencadora de la Caputxeta Vermella, que inicialment fa una mica de por, però després... amaga una sorpresa!


Tots tres llibres són molt recomanables per a nens i nenes des dels set anys (o més petits si els llegiu vosaltres). Els trobareu a la biblioteca de l'escola.