dimarts, 19 de setembre de 2017

La primera sessió del 2017-18 del nostre Club de Lectura

La setmana passada vam celebrar la primera sessió del Club de Lectura d'aquest curs.


El llibre que havíem era El pricoanalista, de John Katzenbach


Es tracta d'un thriller psicològic que alguns crítics no han dubtat en qualificar d'obra mestra. Nosaltres no hem estat tan generoses en la nostra valoració, però el cert és que, aquest estiu, totes -gairebé totes- vàrem devorar les prop de sis-centes pàgines sense aturador.


Més enllà del suspens que l'autor sap generar, el llibre planteja la transformació vital que experimenta el seu protagonista quan s'ha d'enfrontar a una situació límit. Ens sentim identificades amb el personatge perquè fins el moment que s'inicia la història era una persona normal, com totes nosaltres, amb una vida més aviat anodina i, de cop i volta, es veu obligat a desenvolupar una dosi d'enginy i una activitat frenètica, si vol salvar la seva vida.
Les qui érem presents en aquesta sessió del Club us el recomanem sense cap dubte. Una bona lectura de vacances!El llibre que vàrem acordar per a la propera sessió és aquest:

http://www.ccma.cat/324/Lultima-novella-de-Julian-Barnes-El-sentit-dun-final-explora-les-trampes-de-la-memoria/noticia/1965152/
Pitgeu damunt la imatge per saber-ne més
Com que el llibre és més curt que els habituals, la sessió serà el mes que ve: dijous, 26 d'octubre, a 2/4 de 8, a la biblioteca de l'escola.