dimecres, 18 d’abril del 2018

Llibreries infantils a Cali

Des de Cali, al departament del Valle del Cauca colombià, us enviem algunes imatges.
Aquest és una ciutat molt motivada pel seu progrés cultural, per això hi hem pogut trobar llibreries especialitzades en literatura infantil, o amb un bon fons de llibres per a nens i nenes.

Hem pogut conèixer El Globo, llibreria i centre dinamitzador d'activitats de lectura per a infants. La regenta Sílvia Valencia, a qui vam conèixer a Barcelona, fa nou anys, al Seminari de Literatura Infantil i Juvenil de Rosa Sensat.




Té diverses sales per fer activitats amb nens i nenes























També és un restaurant amb menús molt bons, presentats de manera que atreguin al públic més petit. Nosaltres ens vam menjar l'erugueta d'Eric Carle:




Aquesta llibreria, Expresión Viva, al barri de Sant Antonio, és la més complerta. Va ser la primera que es va especialitzar en literatura infantil a Cali. Hi hem trobat molts dels llibres que trobem a Barcelona:





 Ara som a La Cafebrería, especialitzada en bon cafè i bons llibres:

















Al bar de la llibreria s'hi celebren actes culturals i presentacions de llibres, com aquesta que vam poder presenciar. La llibreria està del tot oberta al carrer, només separada per una mampara de metacrilat, de manera que els vianants veuen el que està passant al seu interior. El bon temps perpetu d'aquesta ciutat ho permet.