dilluns, 23 d’abril del 2018

Sant Jordi 2018

Per fi ha arribat el dia de Sant Jordi! I quin dia més intens a la nostra escola!

De bon matí, l'alumnat de 5è i 6è, Minerals i Planetes, ha anat a voltar per les Rambles amb la missió de comprar un parell de llibres per a la nostra biblioteca...Els nens i nenes de Camaleons i Lleons i lleones també han sortit al carrer, però ells s'han quedat al barri on també hi ha molt bon ambient! Tant uns com altres, han escollit els llibres de manera lliure i democràtica...


Aquests són els llibres que han escollit uns i altres...


Els altres cursos que s'han quedat a l'escola han aprofitat per visitar l'exposició dels llibres nous que s'han comprat per a la biblioteca aquesta temporada...En tornar de la passejada, hem celebrat els jocs florals. Tenim joves promeses amagades dins les nostres aules! Accèssits, tercers, segons i primers premis amb diplomes, roses i llibres.


Però això no s'acaba aquí! A la tarda, hem pogut gaudir dels balls que van fer la setmana passada els nostres companys i companyes de la classe de Coets al festival Dansa ara!Mentre la comissió de biblioteca preparava la paradeta d'intercanvi de llibres...Després, les famílies han pogut passejar-se per l'exposició de treballs de Sant Jordi que totes les classes han estat elaborant aquests últims dies. Poesies, contes col·lectius, treballs manuals... Tot feia molt goig! Mireu, mireu!


Al final del dia, tothom a la paradeta d'intercanvi de llibres! Aquest curs, la distribució dels racons ha estat un encert perquè no hi ha hagut grans aglomeracions de gent.