dimecres, 5 de setembre del 2018

El nou catàleg de la biblioteca Marta Mata de l'Orlandai


Si entreu al nostre catàleg Epèrgam a través de Google, des del web d'Educació, o directament des d'aquest blog (hi ha un enllaç a la columna de la dreta, una mica avall) trobareu, com sempre, el nostres sis mil llibres i pel·lícules. Però, atenció, NO HI TROBAREU CAP MATERIAL NOU A PARTIR DE L'ABRIL DE 2018.

I doncs?
Perquè l'Arnau Ravés, el nostre bibliotecari, que té coneixements de programació, ha dissenyat i posat en marxa un catàleg propi, només per a l'escola. És un sistema àgil i funcional, que té les mateixes prestacions que l'Epèrgam però es penja mai, permet fer préstecs i retorns en dos clics, les sessions no caduquen en qüestió de minuts, amb un disseny bonic i un funcionament senzill i intuïtiu. Està molt ben pensat i, a més, és ràpid, perquè no suporta el pes de centenars de biblioteques escolars, com passa a l'Epèrgam.

Només és una imatge, no un enllaç

Naturalment és obert a tothom, a la disposició de totes les bibliotecàries/is escolars que el vulguin consultar. Es poden copiar totes les dades que es vulgui, però, malauradament, no es pot importar una fitxa sencera des de la plana de catalogació. Nosaltres tampoc podrem importar les de les altres biblioteques, però el que hi hem guanyat totes amb el nou catàleg compensa la feina que això suposarà en la gestió de la biblioteca.

Només és una imatge, no un enllaç

Podeu mirar i remenar clicant aquí.