divendres, 7 de setembre del 2018

La llibreria Pebre Negre, al Clot


Pebre Negre és una llibreria de barri, del barri del Clot. La trobareu a tocar de la plaça de les Glòries, al carrer del Clot, 41.
Està a punt de celebrar el seu quart aniversari i encara no l'havíem visitat mai. I això que hi teníem molt d'interès, perquè està especialitzada en dos temes: la literatura infantil i juvenil i la gastronomia. També per un altre motiu, la gestiona una cooperativa laboral, i un dels seus socis és l'Oriol Canosa, autor de llibres per a nens i nenes i parent de la família Canosa de l'escola. També té relació amb la cooperativa l'Àlex Rodríguez Quero, antic i estimat ex-alumne de l'Orlandai. 


Es defineixen com a comerç de proximitat, i es comprometen a ser responsables de la seva petjada ecològica. Són llibreria sostenible, i tenen una secció d'horticultura molt interessant.


Compten amb una molt bona selecció de llibres de ficció i també de coneixements




La llibreria organitza múltiples activitats: conta-contes, assessorament d'escoles, Club de Lectura, presentacions d'editorials, grup de debat de novetats...




Si voleu conèixer la seva oferta sense anar fins al Clot, aquests dies els trobareu a la Setmana del Llibre en Català (però us recomaneu que aneu a la llibreria, perquè la visita val la pena). Hi seran presents en col·laboració amb una altra molt bona llibreria de Barcelona, La Impossible.


Com hem dit a l'inici, la llibreria s'ha especialitzat també en temes de gastronomia i cuina. No només hi trobareu llibres de cuina per a persones grans, també en tenen per a nens i nenes. És el punt de trobada entre les seves dues passions.


Desitgem a la llibreria Pebre Negre tota la sort del món i molts anys de feina i servei al barri del Clot.