dimarts, 13 de desembre del 2011

El nostre Club de Lectura

Avui s'ha celebrat la primera sessió del Club de Lectura. Ens hem trobat quinze persones, entre mares, pares -un pare-, mestres, ex-mares i ex-mestres. Quinze persones és un bon número. Algú havia dit que, perquè una sessió funcioni, hi ha d'haver més de deu persones, però menys de trenta, Ja veieu que tenim molta capacitat, encara, per acceptar nous membres!











Ja sabeu que parlàvem d'aquest llibre:

La conversa ha estat molt interessant. L'ha dirigit i moderat l'Anna, mare de la comissió de biblioteca.  Hem compartit allò que ens havia agradat, que era molt, hem llegit crítiques trobades a la xarxa i les hem contrastat amb les nostres. Si hi ha una conclusió és aquesta: llegiu el llibre, no us deceberà.

La sessió ha finalitzat amb un gairebé sopar a base de pastís de pela de patata, tal com havíem promès, acompanyat d'un bon vi. L'ha fet la Gemma, amb una recepta una mica diferent de la que se'ns explica al llibre. Una recepta enriquida i millorada, amb pela de patata, això sí, trinxada i barrejada amb la farina de la crosta. Per sobre, tal com vam llegir a la novel·la, remolatxa:










Brindant per l'èxit del nostre Club deLectura

Hem proposat aquest llibre per a la propera sesssió:
Es tracta de L'acabadora, primera novel·la de Michela Murgia, premiat a Italia el 2010 amb el Campiello, i editat per Proa. En castellà, La acabadora, per Salamandra.

La trobada del Club de Lectura per parlar d'aquesta obra serà el 23 de febrer, a 2/4 de 8, aquest cop un dijous.
US HI ESPEREM A TOTS I TOTES!!!

3 comentaris:

Encarna ha dit...

Felicitats per aquesta iniciativa!
Com que coneixia la primera lectura que vau proposar i em va agradar molt, seguiré les lectures que feu i en la distàcia les compartiré.
Bones vacances amanides amb unes bones lectures!

la bibliotecària ha dit...

Gràcies, Encarna. Estem encantades d'haver iniciat l'experiència. Va ser molt i molt agradable. No deixis de llegir el llibre proposat pel febrer. Sembla que és molt bo...

Anònim ha dit...

Un llibre sard!! M'encanta!! Anem d'illa en illa (i totes interessants per estudiar llengües romàniques! ... bé, ara se m'ha vist el llautó ...) Reina