divendres, 27 d’abril del 2012

Explica'ns el teu conte

La comissió de biblioteca promou una activitat entre les famílies de l'escola, que potser no tothom coneix. Es diu "Explica'ns el teu conte".
Es tracta que tothom que en tingui ganes converteixi alguna història d'aquelles que expliquem als fills abans d'anar a dormir en un llibre de debò. Només cal lliurar el text a les mares. Les il·lustracions les pot fer el propi autor del text, o ens les pot encarregar. La comissió l'edita -una mare de la comissió- i passa formar part de la col·lecció Biblioteca Marta Mata.


Ara per ara n'hem publicat sis. Els autors i autores són pares, mares i personal no docent de l'escola, que han tingut la il·lusió de participar en aquesta iniciativa.
Us els mostrem:

I amb més detall el n. 6, el darrer, que va aparèixer dilluns, el dia de Sant Jordi. Es diu Marcel·lí, el ratolí dels bigotis petits. Fixeu-vos en les fotografies que il·lustren el llibre. Reconeixeu on transcorre l'acció?





2 comentaris:

Anònim ha dit...

Què s'ha de fer per participar?

Anònim ha dit...

Aquest particularment s'ha de veure en directe i en detall. Els personatges són ninotets de plastil·lina fotografiats sobre l'altra foto, de la qual parla la Mariona, que fa de paisatge o entorn. "Una currada" preciosa! (fent servir una expressió una mica col·loquial). Reina